TAVOITTEENA HYVÄ ARKI JA MIELEKÄS ELÄMÄ.

Kuntauudistus.

 Kannatamme Vakka-Suomen kuntien tekemän aloitteen pohjalta käytäviä neuvotteluja. Satakunnan suuntaan emme halua käydä neuvotteluja.

Uudestakaupungista lapsille ja nuorille hyvä kasvu- ja oppimisympäristö.

Päivähoito ja esiopetus on oltava kunnossa. Koulun on oltava turvallinen, luova ja terveellinen. Nuorten vapaa-ajan toiminnalle on luotava monipuoliset mahdollisuudet. Lapsia ja nuoria on kuultava ja heidän tarpeensa huomioitava. Vanhemmuutta ja perheiden jaksamista on tuettava. Koulukiusaamiseen on puututtava jämäkämmin, ottaen huomioon myös kiusaamisen uudenlaiset muodot.

Hyvinvointia Uuteenkaupunkiin.

Erikoissairaanhoidon palvelut on saatava  TYKS:stä ja Vakka-Suomen Aluesairaalasta. Terveyskeskus ja sosiaalipalvelut on säilytettävä Uudessakaupungissa ja niitä on kehitettävä. Syrjäytymisen estämiseen on panostettava. Huostaanotot on saatava vähenemään kehittämällä avohoidon tukipalveluja.

Ympäristö pidettävä elinkelpoisena.

Asuminen ja vapaa-ajanvietto on saatava toimivaksi ja viihtyisäksi luontoa säästäen.

Uudenkaupungin kehittämisestä on huolehdittava.

Aktiivista elinkeinopolitiikkaa on edelleen tehtävä. Uusia työpaikkoja luomalla ja vanhojen säilyttämisellä saamme U:kista ihmisille turvallisen asuinpaikan ja edistämme hyvinvointia.

Vastuu hyvästä vanhuudesta on yhteinen.

Vanhustyön kehittämisessä on kuunneltava ikäihmisten omia toiveita, tarpeita ja suunnitelmia. Omatoimiseen kotona asumiseen on panostettava. Vanhustyön inhimillisyyden mittana on se miten hyvin huolehditaan heistä, jotka tarvitsevat hoivaa elämänsä illassa.